RSS

FACE SOLUTION SOAP UNTUK MASALAH JERAWAT DAN RESDUNG

Anda ada masalah hidung asyik tersumbat jer?
Jerawat asyik tumbuh jer??
Pagi-pagi bangun asyik bersin jer?
Kulit muka berminyak?
Resdung?

Saya ada ubatnya. Hanya menggunakan sabun. Ya..Hanya menggunakan sabun. 

Memperkenalkan FACE SOLUTION SOAP



Meh saya ceritakan kelebihan face solution soap nih


  • Sabun pertama yang diproses mengunakan 100% herba semulajadi bergred makanan
  • Hasil penyelidikan Prof Madya Dr Norazlanshah Hazali
  • Mengurangkan kerengsaan terutama pada kulit jenis berminyak dan berjerawat.
FACE SOLUTION SOAP (FSS)

  • Anti Resdung
  • Anti Minyak
  • Anti Jerawat
  • 100% Herba Semulajadi
  • Bebas Bahan Kimia
  • Tidak Bertoksik/Beracun
Resdung dan jerawat memang tak dapat dipisahkan. Resdung adalah penyakit yang sangat kompleks dan sukar dibuang. Resdunglah punca utama berlakunya jerawat

Resdung

Resdung nih sejenis radang yang berlaku di rongga hidung. 
Resdung boleh berpunca dari alahan melalui habuk,makanan atau kuman.
Boleh dihidapai dengan penyakit lelah dan ekzema
Boleh mengakibatkan hidung berair, serta kegatalan pada kulit dan mata.Jika serius penghidap resung perlu menjalani pembedahan kerana resung yang teruk boleh menhalang laluan udara dalam rongga hidung.

Jerawat

Jerawat juga merupakan sejenis penyakit kulit yang kronik. Jerawat tumbuh apabila liang kulit atau liang roma tersumbat dan memerangkap kotoran.

Siapa yang boleh menggunakan FSS ni
  • Lelaki dan wanita
  • Boleh digunakan oleh semua peringkat umur
  • Jika anak-anak kecil termakan sabun ini, jangan risau kerana sabun ini tidak beracun pada badan 

Testimoni




Harga asal RM60

Sekarang promosi RM35+FREE POSTAGE (SEMENTARA STOK MASIH ADA)

SMS/WHATSAPP : 012-410 2743

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

TRIPLE-T BY DR AZLAN

Pernah tak kita fikir bagaimana keaadaan dalaman tubuh badan kita..
Kalau kereta, kapal terbang pun ada masa kena servis
Tubuh badan kita sama juga..kena buang toksin..Bila dah buang toksin badan jadi sihat dan sel2 mudah meresap nutrien dalam badan
Dalam zaman moden ni kita memang x boleh lari dari toksin..Toksin datang dari udara kotor, radiasi, sisa makanan tidak tercerna, merokok, pil-pil dan ubat dan macam2 lagi

Meh kita lihat tanda tanda2 tubuh yang banyak toksin

  1. Keletihan melampau dan kurang bertenaga
  2. Sakit kepala
  3. Mulut berbau dan sakit badan
  4. Mata merah dan lingkaran gelap bawah mata
  5. Masalah sistem pencernaan
  6. Masalah sendi-badan selalu lenguh
  7. Masalah kulit contohnya jerawat
  8. Banyak angin dalam badan
  9. Berat badan susah nak turun walaupun dah puas berdiet
  10. Berat badan bertambah

Kiri menunjukkan buah pinggang yang sihat dan gambar kanan buah pinggan penuh toksin


Gambar tubuh dan usus yang penuh toksin


Gambar hati yang sihat dan sebaliknya



Anda ada tanda-tanda seperti di atas..Jangan berlengah lagi..jom buang toksin dalam tubuh dengan produk hasil kajian Prof Madya dari UIAM


Nama produk ni Triple Tea
Sebab ia adalah herba 3 tindakan..triple action 

Produk ni sangat2 bagus..Jom kita tengok fungsi Triple T ni

  • Mencuci organ (cellular detox)
  • Memulihkan sel hati dan buah pinggang
  • Menghapuskan sel lemak bahaya..Boleh kurus dan sihat :)



Pernah x kita ambil sesuatu produk atau berdiet dalam satu jangkamasa kita dah kurus.. Lepas berhenti jer berat badan naik balik..Pernah x?

Ini kerana tubuh anda telah mengesan kadar toksin yang semakin meningkat jadi ia akan mengeluarkan lemak dengan cepat dan menyebabkan berat badan meningkat.

Sebaliknya, jika anda dah buang toksin dan mendapatkan tubuh yang bersish, sihat lebih mudah untuk anda dapat bentuk tubuh yang diidamkan. Anda akan kurus dan sihat.




Seawal 14 hari anda boleh rasai perbezaanya. 

Triple T ni telah melalui R&D (research and development) oleh pakar toksikologi dan terapi makanan Prof Madya Dr Norazlanshah. Ia telah terbukti secara saintifik dan tidak toksik kepada badan. Jadi anda tak perlu risau. Produk ni selamat digunakan. :)

Kaya dengan antioksidan 

Triple T dibuat daripada 100% bahan semulajadi

Triple T sangat2 seuai untuk diamalkan sebagai minuman kesihatan. Boleh diambil oleh semua golongan. 

Siapa yang mesti mengamalkan Triple-T 

  • Kerosakan hati
  • Kerosakan buah pinggang
  • Berat badan yang berlebihan
  • Kencing manis
  • Darah Tinggi 
  • Sakit Jantung
  • Individu yang inginkan tubuh badan yang sihat





Berapa harga produk ni?

RM70

Tapi sekarang ada promosi (APRIL SAHAJA)

1 kotak RM70

2 kotak RM90 jer + Free postage

4 kotakRM170 +Fre Postage


SMS/WHATSAPP 012-410 2743 (AINUL)



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

GELUTUT-UNTUK MASALAH SAKIT LUTUT

Mak, ayah, kawan, pak cik, mak cik ada masalah sakit lutut x?

Sakit masa nak naik tangga? masa nak solat? masa nak bangun lepas duduk?

Saya ada produk yang saya nak cadangkan berdasarkan pengalaman saya untuk selesaikan masalah sakit lutut. In Sya Allah lepas ni senang dah nak solat..nak jalan2




Gelutut ini akan membantu anda untuk menangani masalah sakit lutut yang makin kronik 

  • Diperbuat daripada bahan semulajadi
  • Bantu penyembuhan keradangan tisu
  • Berkesan untuk penyakit saraf dan lutut
  • Pulih dalam masa singkat

Bahan-bahan:
Minyak Kelapa Dara
Minyak Zaitun
Peppermint
Eucalyptus
Halia Bara
Jerangau
Pati Gamat

Kuantiti: 80ml

Berkesan untuk sakit lutut, sendi, tulang dan otot
Boleh juga membantu untuk menyebuhkan keradangan dan kerosakan tisu
Jangan risau. Tiada kesan sampingan

Harga : RM 69

SMS/Whatsapp : 012-410 2743 (Afilips Enterprise)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

KOPI DURIAN EMAS DR AZLAN-SLIM

PERUT BUNCIT?DAGU BERLAPIS
LEMAK TEBAL KAT BAHAGIAN PEHA?
MELECET BILA BERJALAN?

Dah cuba macam-macam produk tapi tak berkesan?
anda kena cuba kpi durian emas by Dr Azlan nih
mungkin anda dah datang ke tempat yang betul

Penemuan saintifik- menyerang dan mencairkan lemak badan 3 kali lebih pantas



Kelebihan Kopi Durian Emas

  • Kaya Anti Oksidan
  • Meningkatkan Metabolisme
  • Membantu membakar lemak extra
  • Mengurangkan penigkatan kolestrol 
  • Membantu meningkatkan sirkulasi darah
  • Meningkatkan tenaga
  • Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
  • Membantu proses detox badan
  • Boleh menghilangkan stress
  • Mengurangkan lemak badan di perut,peha,pengkal peha dan punggung.
Pengasas Kopi Durian Emas

Prof Dr NorazlanShah Hazali

Tujuan belia mengeluarkan produk ini untuk membantu rakyat Malaysia mendapatkan perut yang kempis, peha, pengkal lengan dan punggung yang diimpikan oleh mereka.

Apakah hasil setelah minum  Kopi Durian Emas?


Katakan selamat tunggal kepada selulit


Menghilangkan Perut Menggeleber Selepas Bersalin


Mengurangkan ukur lilit

Bahan-Bahan

Biji Kopi Hijau

Biji kopi hijau ni dapat meningkatkan metabolisma badan dan merangsang minda. Bila metabolisma badan meningkat senangla nak jadi kurus. Biji kopi hijau adalah antara biji kopi yang tidak dipanggang dan mengandungi nutrisi yang tinggi.


Durio Zbethinus

Durio Zbethinus merupakan bahan utama yang digabungkan bersama biji kopi hijau. 
Ia mempunyai khasiat yang jauh lebih tinggi. 
Ia kaya dengan pelbagai vitamin dan mineral. 
Ia dapat meningkatkan kadar sirkulasi darah dan juga kadar metabolisma. 
Jadi gabungan biji kopi hijau dan durio zbethinus dapat mencairkan lemak 3 kali ganda.

Cara kopi durian emas berfungi?
Apabila anda minum kopi ini bahan2 dalam kopi ini akan meningkatkan metabolisma badan anda
jadi dapat kurangkan perut buncit, saiz peha, lengan dan punggung.

Info Kopi Durian Emas
  • Halal
  • Dijamin tiada kesan sampingan
  • Boleh digunakan oleh semua orang tidak kira jantina
Testimoni












Cara Minum



Minum 1 paket sehari sebelum sarapan
Kalau nak kesan maksimum 2 kali sehari iaitu satu sebelum makan satu masa minum petang
Tidak disarankan ambil waktu malam


Berapakah harga Kopi ini?







1 KOTAK=RM160+FREE 1 KOTAK LAGI+FREE POSLAJU+FREE SABUN RESDUNG FSS (HARGA SABUN NI RM60 TAU)

BELI 1 KOTAK DAPAT PERCUMA 1 KOTAK


FACE SOLUTION SOAP YANG DIBERI SECARA PERCUMA INI BERHARGA RM60


CEPAT..STOK TERHAD

KAMI SELALU KEHABISAN STOK 

SMS/WHATSAPP 012-410 2743

1 BOX ADA 20 SACHET


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

MZ SECRET BOTOX CREAM

Nak wajah kelihatan muda?
Teringin kulit yng cantik dan tegang seperti disuntik botox?
Kami ada caranya
Tanpa Suntikan.Ya.Tanpa Suntikan

Hanya sapu krim di wajah anda 2 kali satu hari
Sungguh mudah kan?



Botox Cream ini dapat membantu anda untuk mendapatkan wajah yang tegang dan gebu seawal 14 hari.
Anda akan mendapat wajah yang :

  • cerah, 
  • bebas dari jeragat, jerawat dan menghilangkan cela, garis-garis halus. 
  • Kulit akan menjadi  sekata dan tidak berminyak. 
  • Ia juga dapat mengecilkan pori.
  • Kulit nampak putih secara natural


Produk MZ Secret Botox Cream ini sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita (berumur 18-60 tahun) yang ada masalah:


  • Kulit muka berkedut
  • Berparut
  • Jeragat
  • Kusam
  • Pucat 
  • Nampak tua dari usia
  • Dan yang ingin tampil cantik dan menawan

"baru 5 hari guna"best



"Walaupun umur saya 34 tahun. Tapi untuk nampak remaja bukan lagi masalah. Anda semua boleh dapatkan Botox Cream ini. Tidak perlu lagi cucuk-cucuk botox untuk tegangkan kulit. Kini botox dalam botol dan selamat di gunakan. "
Menegangkan kulit 98%
Menghilangkan jeragat 98%



MZ Secret Botox Cream ini bebas kesan sampingan/negatif. Ianya halal,dan mendapat kelulusan KKM. 

Paling best, jika tiada kesan selepas 14 hari penggunaan, wang anda akan dikembalikan. YA!. Jadi apa tunggu lagi. Jom cuba

Berapa harganya ?

RM120+FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

Jika beli 2 saya akan beri diskaun yang hebat. Nak tahu? SMS/WHATSAPP 012-4102743 segera.


Untuk pembelian
SMS/WHATSAPP: 012-4102743 (AINUL)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

HOMESTAY ALA KAMPUNG ALOR SETAR KEDAH





HOMESTAY ALA KAMPUNG
KEMUDAHAN YG DISEDIAKAN

  • 2 BILIK
  • AIR COND
  • AIR PANAS
  • ASTRO
  • KAWASAN BANDARAYA
19 KG SAKAN MK DERGA, 05300 ALOR SETAR
KEDAH DARUL AMAN

HUBUNGI
MUSTAFA SHAARI
0125297334

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

KEK LAPIS. DOOR GIFT. MAKARONI BAKAR



UNTUK TEMPAHAN
HUBUNGI AZIZAH
0124662743

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

KEK LAPIS SARAWAK


KEK LAPIS SARAWAK BERINTIK
1.3 KG
RM 70.00
COD AT ALOR STAR ONLY
FLAVOUR: STRAWBERRY/CHOCOLATE



NI GAMBO KEK LAPIS YG DIPOTONG DAN DILETAK DALAM BEKAS YANG AGAK CANTEK....
BOLEH LA WAT DOOR GIFT UNTUK SAPE2 YG NAK KAWEN TU...
NAK WAT KENDURI BG KAT JIRAN2/OFISMATE PON BOLEH...
NAK BELI UNTUK MKN PON BOLEH.....
HARGA PER BOX RM3.50 ONLY
ALOR STAR AREA ONLY.....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS