RSS

KOPI DURIAN EMAS DR AZLAN-SLIM

PERUT BUNCIT?
LEMAK TEBAL KAT BAHAGIAN PEHA?
MELECET BILA BERJALAN?

Dah cuba macam-macam produk tapi tak berkesan?
anda kena cuba kpi durian emas by Dr Azlan nih
mungkin anda dah datang ke tempat yang betul

Penemuan saintifik- menyerang dan mencairkan lemak badan 3 kali lebih pantas


Kelebihan Kopi Durian Emas

  • Kaya Anti Oksidan
  • Meningkatkan Metabolisme
  • Membantu membakar lemak extra
  • Mengurangkan penigkatan kolestrol 
  • Membantu meningkatkan sirkulasi darah
  • Meningkatkan tenaga
  • Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
  • Membantu proses detox badan
  • Boleh menghilangkan stress
  • Mengurangkan lemak badan di perut,peha,pengkal peha dan punggung.
Pengasas Kopi Durian Emas

Prof Dr NorazlanShah Hazali

Tujuan belia mengeluarkan produk ini untuk membantu rakyat Malaysia mendapatkan perut yang kempis, peha, pengkal lengan dan punggung yang diimpikan oleh mereka.

Apakah hasil setelah minum  Kopi Durian Emas?


Katakan selamat tunggal kepada selulit


Menghilangkan Perut Menggeleber Selepas Bersalin


Mengurangkan ukur lilit

Info Kopi Durian Emas
  • Halal
  • Ada KKM
  • Dijamin tiada kesan sampingan
  • Boleh digunakan oleh semua orang tidak kira jantina
Testimoni




Berapakah harga Kopi ini?


RM 80 

RM70+FREE POSTAGE 

SMS/WHATSAPP 012-410 2743

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

CELEBRITY LASS - Hilangkan Bau Badan Anda

Anda rasa badan anda berbau?

Kaki busuk? Ketiak busuk?
Orang tutup hidung bila duduk sebelah anda?
Balik kerja naik train terasa diri anda berbau?
Anak balik sekolah masuk kereta berbau satu kereta?
Mesti malu kan



Punca bau badan

1. Makanan dan minuman
2. Ketidakseimbangan hormon
3. Obesiti
4. Pembiakan bakteria di kawasan badan

Saya ada cara yang dijamin mampu menghilangkan bau badan anda

CELEBRITY LASS ni sejenis cecair yang mampu menghilangkan bau badan dalam 3 saat. Pakai sehari sekali jer, badan anda akan bebas dari bau yang tidak menyenangkan.

Lepas ni dah boleh buat aktiviti seharian macam bersukan, pegi gym, nak naik pengangkutan awam pon x perlu risau lg. sebab dah xde bau. 

Info Produk
  • Bukan deodorent
  • Bukan perfume
  • Master Odourless
  • Meneutralkan bau badan anda
  • Ia menghilangkan masalah bau ketiak, bau kaki dan keseluruhan bau badan dalam 3 saat.

Cara Guna


Semudah ABC
1. Titiskan pada tangan
2. Sapukan pada bahagian berbau
3. Hilan bau sepantas 3 saat

Jom tengok testimoni




Harga?

RM85

Cuma RM75 sahaja
(Jimat RM10 untuk hari ini)

+

100% penghantaran percuma ke rumah anda

Untuk pembelian
SMS/WHATSAPP: 012-410 2743(AINUL)


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

MZ SECRET BOTOX CERAM

Nak wajah kelihatan muda?
Teringin kulit yng cantik dan tegang seperti disuntik botox?
Kami ada caranya
Tanpa Suntikan.Ya.Tanpa Suntikan

Hanya sapu krim di wajah anda 2 kali satu hari
Sungguh mudah kan?



Botox Cream ini dapat membantu anda untuk mendapatkan wajah yang tegang dan gebu seawal 14 hari.
Anda akan mendapat wajah yang :

  • cerah, 
  • bebas dari jeragat, jerawat dan menghilangkan cela, garis-garis halus. 
  • Kulit akan menjadi  sekata dan tidak berminyak. 
  • Ia juga dapat mengecilkan pori.
  • Kulit nampak putih secara natural


Produk MZ Secret Botox Cream ini sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita (berumur 18-60 tahun) yang ada masalah:


  • Kulit muka berkedut
  • Berparut
  • Jeragat
  • Kusam
  • Pucat 
  • Nampak tua dari usia
  • Dan yang ingin tampil cantik dan menawan

"baru 5 hari guna"best



MZ Secret Botox Cream ini bebas kesan sampingan/negatif. Ianya halal,dan mendapat kelulusan KKM. 

Paling best, jika tiada kesan selepas 14 hari penggunaan, wang anda akan dikembalikan. YA!. Jadi apa tunggu lagi. Jom cuba

Berapa harganya ?

RM120+FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

Jika beli 2 saya akan beri diskaun yang hebat. Nak tahu? SMS/WHATSAPP 012-4102743 segera.


Untuk pembelian
SMS/WHATSAPP: 012-4102743 (AINUL)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

HOMESTAY ALA KAMPUNG ALOR SETAR KEDAH





HOMESTAY ALA KAMPUNG
KEMUDAHAN YG DISEDIAKAN

  • 2 BILIK
  • AIR COND
  • AIR PANAS
  • ASTRO
  • KAWASAN BANDARAYA
19 KG SAKAN MK DERGA, 05300 ALOR SETAR
KEDAH DARUL AMAN

HUBUNGI
MUSTAFA SHAARI
0125297334

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

KEK LAPIS. DOOR GIFT. MAKARONI BAKAR



UNTUK TEMPAHAN
HUBUNGI AZIZAH
0124662743

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

KEK LAPIS SARAWAK


KEK LAPIS SARAWAK BERINTIK
1.3 KG
RM 70.00
COD AT ALOR STAR ONLY
FLAVOUR: STRAWBERRY/CHOCOLATE



NI GAMBO KEK LAPIS YG DIPOTONG DAN DILETAK DALAM BEKAS YANG AGAK CANTEK....
BOLEH LA WAT DOOR GIFT UNTUK SAPE2 YG NAK KAWEN TU...
NAK WAT KENDURI BG KAT JIRAN2/OFISMATE PON BOLEH...
NAK BELI UNTUK MKN PON BOLEH.....
HARGA PER BOX RM3.50 ONLY
ALOR STAR AREA ONLY.....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS