Wednesday, October 26, 2011

Tuesday, March 22, 2011

Miracle HOT CHOCOLATE....1 week slim 5 kg....ADA KKM N JAKIM



❤Miracle Hot Chocolate❤

*Burning Fats
*Weight Loss
*Complexion Improvement
*Body slimming and fitting
*Revitalized with a boss of energy
*Better and more regular bowel
*Increase fat cell metabolism to eliminate fatty deposits
*Easy & Convenient

Direction : 1 bag/day, once daily

Just very simple, you just open it and pour inside the mouth, you don't need to mix with water! It bring Miracle to you within 15 days!

contact 0124102743 ainul

our product is made from chocolate
US formula
all ingredients import from us

normally people will think chocolate will become more fat!

but actually is wrong! now our company got mix with our herbal formula with chocolate! tis is our own product!

alrdy gt kkm, halal n vegetarian safe to use

1 treatment is 30 days

1 box is 10 days

normally 1 treatment can slim down 7 to 15kg

free postage 1 box is rm70
1 treatment 30 days only cost rm200 for west msia only

sure u slim down in tis period safe to use!

the difference ours with others is tis product no need mix with water just open n put in u mouth! eat like sweets only!

contact 0124102743 ainul

TESTIMONI

Monday, December 20, 2010

Ane's Look Young


Ane's Look Young mengandungi 11 bahan-bahan yang terbukti khasiatnya, antaranya adalah :


1. Kolagen
2. Jus Saffron
3. Madu
4. Minyak Kelapa Dara (VCO)
5. Habatussawda
6. Ekstrak Kacip Fatimah
7. Ekstrak Manjakani
8. Ekstrak Lobata
9. Ekstrak Serapat
10. Ekstrak Temulawak
11. Garam Bukit





Setiap produk syarikat kami mempunyai khasiatnya yang tersendiri. Antara kelebihan-kelebihan Ane's Look Young ini adalah :

1. Membantu menganjalkan, menegangkan, menghaluskan dan mencerahkan kulit
2. Kuku akan kelihatan lebih bersinar
3. Menganjalkan payudara dan punggung
4. Membantu keintiman hubungan suami isteri
5. Kaya dengan vitamin dan galian
6. Membantu dan memulihkan tenaga batin wanita
7. Memberi tenaga dan kesihatan badan
8. Mengatasi masalah dalaman seperti senggugut dan lain-lain
9. Membuang angin di dalam badan
10. Meningkatkan keindahan wajah
11. Sesuai untuk semua golongan wanita
12. Membantu melangsingkan badan

1 KOTAK RM30 SAJA
MURAH2
http://lookyoung.my/aff/?id=24854

Wednesday, December 1, 2010

seblum ni tgk TV kene BAYAR...skrg ni TGK TV anda DIBAYAR

Modal rm200 anda dapat melihat 104 rancangan tv.... X rugi kan.. sebab anda dapat melihat tv sambil berkerja,berehat,melancong dimana2 jua dan pada bila2 masa sahaja.. renung renungkan...selamat menyertainya...

Tunggu Apa Lagi Jom Jana Pendapatan Sambil Tengok TV

Tujuan saya pos blog pada hari ini adalah untuk "sharing is caring" tentang satu program yang hebat pada masa kini. so tanpa membuang masa saya ingin berkongsi cerita apa program hebat itu. Ok.. Secara jujurnya saya ingin memberitahu bahawa 6 cara untuk kita menjadi kaya@jutawan.


6 cara tersebut adalah :-
- kahwin dengan anak jutawan/anda mmg anak jutawan.
- bisnes konvensional
- unit trust
- agen insurans
- bisnes internet
- network marketing


Program baru yang saya jumpa ini adalah program yang berasaskan "bisnes internet" dan "affiliate multitier".. Secara jujurnya dengan program begini kita akan dapat menambah pendapatan kita.. Bagi yang makan gaji inilah peluang untuk anda menambah pendapatan anda.. Aktifkan Plan B anda.. dimana anda dapat menjana pendapatan secara part time.. hanya duduk di pejabat,rumah,cafe,restoran malah dimana-mana jua anda berada.

APA PROGRAM yang Azul nak ceritakan nie???, "semua tertanya tanya" .

MEMPERKENALKAN...

TV UP Network

Siaran Hebat Tanpa Had



Dengan hanya bermodalkan semahal RM200 sahaja sekali seumur hidup anda dapat menonton TV di mana-mana sahaja anda berada. Nak tahu tak rancangan apa yang anda semua dapat tengok?? Mesti la nak kan.. Anda dapat menontong sebanyak 104 rancangan termasuk Star Movies, HBO, CNN, MSNBC, BBC, Discovery , ESPN dan lain-lain lagi..


Bagaimana pulak cara nak buat duit Azul???

ok.. senang jaaa... apa perlu anda buat adalah semudah A B C..

Anda hanya perlu mendaftar di laman sesawang ini.. http://www.untungpantas.com/?id=afilips


ANDA HANYA PERLU DAFTAR


BERITA BAIK!!!!


PENDAFTARAN AHLI ADALAH PERCUMA!!!!!!!


http://www.untungpantas.com/?id=afilips

Tuesday, November 30, 2010

ANGGUN SERIES COSMETIC



pakar-pakar kecantikan kini terumatanya berusaha untuk mencari formula kecantikan berasaskan herba dan bahan tidak merbahaya untuk di jadikan kosmetik yang tidak merbahaya dan boleh di gunakan dengan selamat 100% kepada pengguna yang kini tidak hanya tertumpu kepada wanita malahan lelaki kini turut menggunakan kosmetik untuk menjaga penampilan di abad 21 ini.

Anggun Series keluaran Bioasli yang baru di lancarkan ini,di formulasikan sepenuhnya dari herba dan bahan tidak merbahaya bagi memastikan pengguna tidak mengalami sebarang masalah ketika menggunakan produk hebat ini. Di datangkan dengan set lengkap untuk mengkalkan kebersihan dan kecantikan wajah, Anggun Series Toner,Facial Foam,Moisturizer dan Whitening ini turut di datangkan dengan tiga ciri tambahan iaitu Minyak Kelapa Dara,Tocotrienols dan Bio enzim yang tidak terdapat pada produk-produk keluaran syarikat lain.

Pakar-pakar dan umum telah mengetahui bahawa :-

Minyak kelapa dara

- Diproses secara semulajadi tanpa haba dan kimia lain. Terdapat sekurang-kurangnya 9 jenis asid lemak (Medium Chain Fatty Acids) iaitu asid caproic, caprylic, capric, lauric, myristic, stearic, oleic dan linoleic. Kajian sains menunjukkan ianya amat berguna untuk kesihatan manusia sama ada bayi, kanak-kanak, dewasa warga tua lelaki atau wanita. Sesuai diminum, disapu pada kulit seluruh badan, boleh dijadikan minyak rambut atau boleh digunakan semasa bersama hubungan suami isteri dengan melumurkannya ke seluruh badan. Untuk keterangan lanjut,sila klik di tajuk ini. Minyak Kelapa Dara

Tocotrienol

-Tocotrienol adalah ahli dari keluarga vitamin E, Sebuah nutrisi penting untuk tubuh, vitamin E terdiri daripada empat tocopherol (alpha, beta, gamma, delta) dan empat tocotrienol (alfa, beta, gamma, delta). Salah satu contoh fungsi vitamin E dalam tubuh adalah untuk melindungi selaput sel,halaman aktif enzim dan DNA dari sebarang kerosakan akibat radikal bebas.

Bio enzim

-Pemangkin biologi atau pemangkin kepada sel tubuh badan kita.Enzim terdiri daripada pelbagai jenis protein yang bekerja untuk mendorong reaksi kimia yang diperlukan untuk tindakan tertentu atau gizi. Bagi penggunaan kosmetik,enzim yang di gunakan mampu untuk membantu sel kulit bertindakbalas terhadap sebarang radikal dan masalah.

HANYA RM150 SHJ DGN MENJADI AHLI BIO-ASLI...JADI AHLI ADALAH PERCUMA

dapatkan di
http://www.bio-asli.com/daftar_keahlian.asp?id=raspberry
http://www.bio-asli.com/daftar_keahlian.asp?id=raspberry
http://www.bio-asli.com/daftar_keahlian.asp?id=raspberry

Wednesday, November 17, 2010

OEM ODOURLESS DETOX FOOT PATCH


PROMOSI BULAN NOVEMBER
SEMEPANA RAYA AIDIL ADHA
100 PCS RM80 FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG
0134159624 AINUL

Tuesday, October 26, 2010

NYAHTOKSIN TUBUH ANDA

Anda sering rasa lesu...letih??? Ada masalah kulit?? sakit sana sini dan ada masalah pencernaan???Anda tidak mengamalkan gaya hidup sihat?? Inilah masanya untuk nyah toksin dalam badan tu


Dah dipraktikan selama berabad-abad oleh banyak kebudayaan di seluruh dunia - termasuk sistem rawatan ayurveda dan Cina - detoksifikasi adalah tentang rehat, membersihkan tubuh .Dengan membuang toksin , maka tubuh anda lebih sihat, detoksifikasi dapat membantu melindungi anda daripada penyakit dan membantu anda untuk menjaga kesihatan yang optimum.

Tanda-tanda banyak toksin ..adakah anda mempunyai tanda2 ini???


BERASA LETIH TANPA SEBARANG SEBAB

SUSAH BANGUN TIDUR

BAHAGIAN KELILING MATA GELAP

BAHAGIAN-BAHAGIAN TERTENTU DI PERMUKAAN KULIT SEPERTI DI BAWAH LENGAN , CELAH PEHA DAN SEBAGAINYA AKAN KELIHATAN LEBIH GELAP DARIPADA WARNA ASAL KULIT.

BYK ANGIN , ALAHAN , INFLAMASI SENDI , SINUS , BERAT BADAN MENINGKAT , MASALAH JERAWAT DAN SEBAGAINYA...

Detox dapat membantu

1- merehatkan organ2 dalaman

2- membuang racun dari hati

3- membantu proses pembuangan melalui ginjal , kulit dan usus

4- meningkatkan peredaran darah

5- membantu tubuh mendapatkan nutrisi yang sihat

CARA untuk detoks

1- berpuasa
2- bersenam
3- minum air dengan banyak
4-makan lebih byk makanan yang berkhasiat
5- jgn stress
6- gunakan detox foot patch =)

Bahan utama di dalamdetox ini adalah ektrak buloh yang diperolehi dari buluh asli yang ditanam di kawasan gunung. Kandungan inilah yang mampu menarik keluar toksin dan bahan-bahan sampingan yang berbahaya di dalam tubuh kita. Selian itu, ia juga berfungsi untuk;
  • Detoxification beauty, clear body of beauty, promote metabolism, enhance immune function;
  • Promote sleep, relieve fatigue, improve constipation, bad breath, and abdominal distention phenomenon, body sculpting Body;
  • Gets rid of impurities, purify the blood, to improve the pigmentation, acne, body odor, foot odor;
  • Eliminate the body moisture, foot, or quickly reduce the pressure on joints;
  • Activated cells to reproduce the skin healthy, glossy state, anti-aging;
  • Balance the body dirty feature, lipids, blood pressure, blood sugar and gradually return to normal.

Kandungan efektif yang ada pada setiap Detox Foot Patch boleh menyerap terus ke urat dan point akupuntur, dan seterusnya membuang sisa toksin dan bahan yang berbahaya di dalam badan kita melalui bawah tapak kaki. Cara ini amat berkesan untuk menghilangkan perasaan tegang, membantu kita tidur dengan lebih mudah dan nyenyak, menambah kualiti baik pada kulit dan kesihatan badan.








KUANTITI HARGA
10 keping RM 15.00
20 keping- RM 20.00
50 keping RM 50.00
100 keping RM 90.00
500 keping RM 410.00
1000 keping RM 750.00
2000 keping RM 1400.00
5000 keping RM 2900.00

10000 kepng
RM5500




Friday, October 1, 2010

nak buat duit

ASSALAMUALAIKUM...so hari ni saya ingin menceritakan bagaimana kita nak jana pendapatan.... secara bisnes internet kalau modal byk saya sarnkan buat scorea... tapi kalau x de duit sgt2.... ni suggestion saya,,,, UP network..... so..modal RM200...dah boleh tgk Star Movies, HBO, CNN, MSNBC, BBC, Discovery , ESPN dan lain-lain lagi so..anda cuma kene rajin promote jer... senang jer nak buat duit sekarang nih.... cuma nak dengan x nak jer....




DAFTAR SEKARANG!!!
JANGAN RAGU-RAGU SEDANG ORG LAIN MENIKMATINYA
http://www.untungpantas.com/?id=afilips

SIARAN-SIARAN UP NETWORK

DAN BYK LAGI,,,
NTI SAYA UPDATE,,,
DAFTAR SEKARANG!!!JANGAN RAGU-RAGU SEDANG ORG LAIN MENIKMATINYA
http://www.untungpantas.com/?id=afilips




Wednesday, September 15, 2010

HARGA-HARGA TEDDY BEAR

HARGA BIG TEDDY BEAR2U ADALAH TERMURAH DI PASARAN

HARGA YANG DISERTAKAN ADALAH TERMASUK KOS POS

Berikut ialah senarai harga kami:






JOM TEMPAH SEKARANG...KLIK SINI UNTUK TEMPAH

Wednesday, September 8, 2010

memperkenalkan JUTAWAN SCOREA


salam...
mari kita kenal2 dengan jutawan scorea...
ramai ni...
baru 2 tahun....
saya nk cita psal sifu aziz samad
encik aziz samad telah menjana RM1.2 JUTA DLM MASA 7 BULAN....
SEKARANG BERGELAR JUTAWAN SETIAP DUA BULAN...
maksudnya income beliau RM520,000 setiap bulan...ok x?

SAYA DAH PON MENGAMBIL PELUANG
ANDA???
HUBUNGI
0124102743 AINUL
0124336479 AZUL
http://ainulafiqah.com/

SELEPAS BACA NI...LIHAT DIRI ANDA...



Friday, August 27, 2010

Kenshido international sdn bhd

Maklumat Syarikat

Kenshido International Sdn Bhd
Wisma Kenshido, No 1-1, 1-2, 1-3,
Jalan PJU 5/6, Dataran Sunway PJU 5,
47810 Kota Damansara, Petaling Jaya,
Selangor
Tel: 603-6141 8286
Fax: 603-6141 8126 / 8136
www.kenshido.com / www.scorea.com
E-mail: enquiries@kenshido.com
hq

Ahli Lembaga Pengarah

jason
dato
norlia

Lesen AJL (931448) dan Modal Berbayar (RM 5 Juta)

ajl-modal

webucation bisnes...potensi pasaran??

POTENSI PASARAN

Leverage-work smart - explosive income

Permintaan yang tinggi

Kadar penolakan yang rendah

Anti Kemelesetan Ekonomi (keperluan asas)

Pasaran sedia ada - 6 juta pelajar

Pasaran sentiasa berkembang - 500 , 000 pelajar baru setiap tahun

Tiada Saingan – 99% syarikat MLM bukan produk pendidikan (spt produk kesihatan, kecantikan, penjagaan kereta & rumah).

Kesetiaan Pengguna

Pendapatan Royalti – selama 9 tahun

Webucation – kemuncaknya pada tahun 2010 – 100% Sekolah Bestari

(Dengan menyertainya sekarang, anak/pelajar & ibubapa/kita berada di antara kelompok terawal mengambil peluang ini, baik dari segi meningkatkan pencapaian pelajaran mahu pun dari segi menambahkan pendapatan)


Score A Programme™
buku

Program Yang Sungguh Hebat
Anak/Pelajar Score A, IbuBapa/Kita Score RM
(RM30,000 sebulan dalam masa 3 bulan)
ZAMAN SEDANG BERUBAH…
Sudahkah ANAK ANDA bersedia menghadapi PERSAINGAN PELAJARAN?

Sudahkah ANDA bersedia menghadapi KEGAWATAN EKONOMI?

Score A Programme™ menyediakan peluang untuk anak/pelajar menjadi cemerlang di dalam pelajaran (di samping enjoy belajar), dan ibubapa/kita menjadi gemilang di dalam bisnes (di samping enjoy duit).

Bagus untuk budak-budak ni… daripada main computer & tv game je… dan bagus untuk ibubapa juga… sebab busy macam mana pun kerja/bisnes, masih boleh pantau prestasi pelajaran anak-anak.

hubungi

ainul 0124102743

Friday, July 16, 2010

STOK SABUN KURUS DAH ADA

SALAM...

SABUN KURUS U.S.A/BOTANIK

SLIMMING & FIRMING GEL SOAP di hasilkan bertujuan untuk membantu mengurangkan celluite di sekeliling pinggang dan punggung dan menghilangkan tanda-tanda rekahan supaya kelihatan warna yang seragam. Gunakan hari-hari untuk menghilangkan tanda-tanda rekahan dan mengecilkan saiz. Anda melihat kesan selepas sebulan menggunakanya

ANDA BOLEH JADI KURUS DENGAN HANYA MENGGUNAKAN SABUN...............BEST KAN

1-12 RM8
13-24 rm7